Opis forum
sorki ale nie zauważyłam że jest osobny wątek do gier zespołowych.
WAŻNE!!!!!
Kolejna informacja to egzamin z gier zespołowych który będzie również 12.02.2011 w zakładzie gier zespołowych o godz. 9.00!!!!!!!!!!!!!!!
Również pamiętajcie o uzupełnionym indeksie ze wszystkich semestrów, trzeba zdobyć wpisy z hokeja na trawie!!!!!
Poniżej zakres materiału na egzamin:
-podział taktyki
-historia podstawy- np. daty powstania poszczególnych gier
-podział techniki gry na elementy
-formy techniczne
-opis form technicznych
np. odbicie sposobem górnym w siatkówce
uderzenie wewnętrzną częścią stopy w piłce nożnej
opis jak to wygląda
metodyka nauczania takiego elementu
doskonalenie takiego elementu itd.
-podział taktyki zespołowej- uwarunkowania taktyki, czym trzeba się kierować przy wyborze taktyki itd.
-charakterystyka gry np. gra kontaktowa, gra nie kontaktowa itd.
-przepisy gry (aktualne)
witam wszystkich! Wie ktoś może co z osobami które nie mają wpisu z hokeja. Ten koleś od hokeja bedzie dopiero 14 lutego, prawdopodobnie jest to spowodowane mistrzostwami swiata w Poznaniu. Jak ktos bedzie cos wiedzial to dajcie znac
Iwona i Sylwia zbierały indeksy po egzaminie... One mają to załatwić na dniach... Także nie wiem co teraz z Tobą... Skontaktuj się z nimi jak najszybciej! Pozdrawiam
Kasiu, nie zrozum mnie źle ... oczywiście cały czas pogłębiam wiedzę z zakresu sportów zespołowych ale mając przed sobą termin egzaminu, z przyjemnością jeszcze bardziej zagłębię się w lekturę tego fascynującego przedmiotu.
Ps. Ma ktoś ciekawe materiały dzięki którym mój poziom wiedzy osiągnie ... chociaż niezbędne minimum
to ja mam jeszcze inne pytanie do Sylwii- nie ma mnie w poznaniu, o egzaminie z ts dowiedziałam się przed chwilą (!!!), że w ogóle był, a indeks mam ze sobą, czy hokeisci dadza te wpisy w pt czy tam sb, czy jakos wczesniej wjadą? bo o egz w najblizszy weekend wiem i chcialam specjalnie przyjechac do poznania w pt wszystko pozałatwiac, ale jesli nie dostane wpisów, to po co w ogóle się fastygowac. Czy mówili, kiedy będą z wpisami?
Witam,
Aga o egzaminie z Teorii Sportu była informacja na forum musiałaś nie zauważyć
Co do wpisów z hokeja to kolesia nie będzie już w kraju do 14 lutego i powiem szczerze, że nie wiem jak to rozwiążecie ja mam wpisy dla osób które dały nam indeks.
Pozdrawiam.
mam prośbę jeśli ktoś robi jakieś ściągi na egzamin, to żeby nie zapomniał wziąć to chociaż się pokseruje przed egzaminem bo na wiedzę przynajmniej w moim wypadku nie mam co liczyć
siemka! chciałem się zapytać co robią osoby co nie mają wpisu z hokeja na trawie. Odpuszczacie sobie jutro egzamin czy ryzykujecie i przychodzicie? Bo nie wiem czy jest sens przyjeżdżać.