Opis forum
Dzwoniłem dziś do zakładu w celu ustalenia terminu poprawki. Sytuacja ma się tak, że Pani profesor Rostkowska w tym tygodniu nie ma już wolnych terminów, czyli proponowany piątek 18.02 odpada. Zaproponowałem(po konsultacjach wstępnych z Dominiką) termin 27.02 zaraz po zajęciach, czyli gdzieś 15:15. W tym terminie pasuje P. Rostkowskiej,z tym że wszyscy, którzy nie pisali i którzy nie zdali(nie ma nas wielu) mają być z wpisami w indeksie za 5 semestrów. Mam do niej w tym tygodniu jeszcze przedzwonić i potwierdzić termin..także niech osoby, które nie pisały sie wypowiedzą, czy im termin odpowiada. Musimy się pospieszyć, zanim ktoś nam zajmie ten jeden z niewielu wolnych terminów.
Forma egzaminu poprawkowego to test, taki sam jak na egzaminie, bądź po prostu inna jego wersja. TAKŻE PISZCIE JAK NAJSZYBCIEJ CO I JAK..dzwonie, piszemy,zdajemy i z głowy;D pozdrawiam
Dzwoniłem do zakładu i potwierdziłem termin 27.02:) poprawka odbędzie się w sali 219 na pływali o godzinie 15:20. Mamy mieć ze sobą uzupełnione indeksy i to będzie test, ten sam, bądź inna wersja tego testu.
Ostatnio edytowany przez iamkuba (2011-02-23 10:37:58)
W teście było kilka pytań na pewno z tego jednego testu, co jest na mailu. Mówię na pewno z jednego, bo ten jeden przeglądałem i kilka pytań mi się kojarzyło.
Ostatnio edytowany przez iamkuba (2011-02-25 07:56:33)