Opis forum
Witam!
Chcia³am siê zapytaæ kto wzi±³ te cholerne umowy do szkó³ gimnazjalnych? Mam nadzieje , ¿e teraz na zjezdzie siê znajd± bo ja je potrzebuje musze zacz±æ od 1 marac praktyki i niewiem czy bez niej mi pozwol±!
Biednemu to zawsze wiatr w oczy a bogatemu to i byk sie ocieli;p to tak na rozladowanie napiecia ech
Znalaz³y siê te umowy czy nie? Ja by³am dzi¶ u Gumowskiej, ona powiedzia³a, ¿e Agnieszce przekaza³a informacje o praktykach, a kto odebra³ je z dziekanatu to nie wiadomo. Niby starosta, ale u nas jest ich tylu... ja siê gubiê
Niech kto¶ siê przyzna
Moi Kochani te pieprzone kartki na praktyki sa w dziekanacie, jak wiecie , ¿e byly mi one gwa³t potzrebne wiêc wys³a³am po nie ojca. Pani Gumowska zeszla do dziekanatu i sa i czekaja na odbiór. Ja juz mam wiêc na zjexdzie niech , który¶ z naszych starostów je odbierze:)
Juz nie powiem co one maja w tym dziekanacie ech
Użytkownik
proponuje prze³o¿yæ kolokwium z metodyki na inny termin, pó¼niejszy na jakim¶ zje¼dzi. kto jest za?? Jestem wstanie i¶æ osobi¶cie do pani ¦lebody.
Konkretnie Kuba masz na mailu napisane:P
Dla mnie bez sensu pomys³, ale sprzeciwiaæ siê nie bêdê. Na kolejnym zje¼dzie mamy egzamin z wzty i podejrzewam, ¿e wszyscy siê bed± na niego uczyæ, a nie na ko³a z metodyki czy pedagogiki... Poza tym z metodyki mamy tylko 3 zajêcia i koniec, tak¿e nie wiem czy ona siê zgodzi...
Powiedzmy sobie szczerze, ¿e nikt siê na to uczyæ nie zamierza tak¿e po co to przek³adaæ na pó¼niej? Teraz przynajmniej nic nie mamy wiêc jest czas na przeczytanie notatek (kto je oczywi¶cie ma )
Róbcie, jak chcecie, ja wyrazi³am tylko swoje zdanie