Opis forum
Witam!
Chciałam się zapytać kto wziął te cholerne umowy do szkół gimnazjalnych? Mam nadzieje , że teraz na zjezdzie się znajdą bo ja je potrzebuje musze zacząć od 1 marac praktyki i niewiem czy bez niej mi pozwolą!
Biednemu to zawsze wiatr w oczy a bogatemu to i byk sie ocieli;p to tak na rozladowanie napiecia ech
Znalazły się te umowy czy nie? Ja byłam dziś u Gumowskiej, ona powiedziała, że Agnieszce przekazała informacje o praktykach, a kto odebrał je z dziekanatu to nie wiadomo. Niby starosta, ale u nas jest ich tylu... ja się gubię
Niech ktoś się przyzna
Moi Kochani te pieprzone kartki na praktyki sa w dziekanacie, jak wiecie , że byly mi one gwałt potzrebne więc wysłałam po nie ojca. Pani Gumowska zeszla do dziekanatu i sa i czekaja na odbiór. Ja juz mam więc na zjexdzie niech , któryś z naszych starostów je odbierze:)
Juz nie powiem co one maja w tym dziekanacie ech
Użytkownik
proponuje przełożyć kolokwium z metodyki na inny termin, późniejszy na jakimś zjeździ. kto jest za?? Jestem wstanie iść osobiście do pani Ślebody.
Konkretnie Kuba masz na mailu napisane:P
Dla mnie bez sensu pomysł, ale sprzeciwiać się nie będę. Na kolejnym zjeździe mamy egzamin z wzty i podejrzewam, że wszyscy się bedą na niego uczyć, a nie na koła z metodyki czy pedagogiki... Poza tym z metodyki mamy tylko 3 zajęcia i koniec, także nie wiem czy ona się zgodzi...
Powiedzmy sobie szczerze, że nikt się na to uczyć nie zamierza także po co to przekładać na później? Teraz przynajmniej nic nie mamy więc jest czas na przeczytanie notatek (kto je oczywiście ma )
Róbcie, jak chcecie, ja wyraziłam tylko swoje zdanie