Opis forum
Siema.
Dzwoniłem dzisiaj do zakladu i powiedzieli mi ze poprawka bedzie prawdopodobnie w ten piatek o 14. Jakby ktos mogl podejsc i ustalic cos konkretnie i dac info to byloby fajnie. Jeszcze jakas babka ktora odebrala byla w porzadku i jak spytalem o forme egzaminu (bo ktos mi gadal ze niby ustny na poprawce) to odpowiedziala ze "bedzie ten sam wiec niech sie pan przygotuje na to samo". Mam nadzieje ze chodzilo jej o identyczne egzamin jaki byl teraz. Pamietacie jakie byly pytania;)? Ja pamietam cos takiego : akceleracja, cechy mammologiczne(?), punkty w linii srodkowej ciala, tworca nowoczesnej antropologii, skutki hipertrofii roboczej... jak cos jeszcze mi sie przypomni to dopisze.
a może w sobote byśmy sie zwolnili z ćw z psychologi jakies 20 min i poszli to napisac np o 15 bo ten test i tak trwa 10 min, albo obojetnie o ktorej w trakcie trwania ćw czyli od 13.15 do 15.30. Myśle że ona nie robila by nam problemu że chcemy na chwile wyjść. Co Wy na to??
Witam,
poniżej pytania które pamiętam:
- okresy życia (kiedy żyły) poszczególne małpoludy (chodziło chyba o dryopiteki)
- hipertrofia robocza w układzie mięśniowym
- typologia sheldona
-co oznacza pojęcie akseleracji rozwoju
- nie pamiętam dokładnie ale było coś o pokwitaniu do którego okresu zaliczamy
- jak nazywa się punkt leżący na brzegu spojenia łonowego w linii środkowej przedniej
- kto przyczynił się do rozwoju antropologii chodziło o BROCA PAWEŁ
-metody badawcze antropologii
- ocena opisowa chodziło o linie nasady włosów na karku ale nie pamiętam czy u kobiet czy mężczyzn
to chyba na tyle reszty nie pamiętam