Opis forum
Siema.
Dzwoni³em dzisiaj do zakladu i powiedzieli mi ze poprawka bedzie prawdopodobnie w ten piatek o 14. Jakby ktos mogl podejsc i ustalic cos konkretnie i dac info to byloby fajnie. Jeszcze jakas babka ktora odebrala byla w porzadku i jak spytalem o forme egzaminu (bo ktos mi gadal ze niby ustny na poprawce) to odpowiedziala ze "bedzie ten sam wiec niech sie pan przygotuje na to samo". Mam nadzieje ze chodzilo jej o identyczne egzamin jaki byl teraz. Pamietacie jakie byly pytania;)? Ja pamietam cos takiego : akceleracja, cechy mammologiczne(?), punkty w linii srodkowej ciala, tworca nowoczesnej antropologii, skutki hipertrofii roboczej... jak cos jeszcze mi sie przypomni to dopisze.
a mo¿e w sobote by¶my sie zwolnili z æw z psychologi jakies 20 min i poszli to napisac np o 15 bo ten test i tak trwa 10 min, albo obojetnie o ktorej w trakcie trwania æw czyli od 13.15 do 15.30. My¶le ¿e ona nie robila by nam problemu ¿e chcemy na chwile wyj¶æ. Co Wy na to??
Witam,
poni¿ej pytania które pamiêtam:
- okresy ¿ycia (kiedy ¿y³y) poszczególne ma³poludy (chodzi³o chyba o dryopiteki)
- hipertrofia robocza w uk³adzie miê¶niowym
- typologia sheldona
-co oznacza pojêcie akseleracji rozwoju
- nie pamiêtam dok³adnie ale by³o co¶ o pokwitaniu do którego okresu zaliczamy
- jak nazywa siê punkt le¿±cy na brzegu spojenia ³onowego w linii ¶rodkowej przedniej
- kto przyczyni³ siê do rozwoju antropologii chodzi³o o BROCA PAWE£
-metody badawcze antropologii
- ocena opisowa chodzi³o o linie nasady w³osów na karku ale nie pamiêtam czy u kobiet czy mê¿czyzn
to chyba na tyle reszty nie pamiêtam